Metsään meni

Menin koiramme kanssa rakkaaseen mökkimetsään, missä olen kolunnut jo yli 30 vuotta. Tämä metsä sijaitsee saaressa ja on juuri sen kokoinen, että voin kulkea sen ympäri parhaimman auringonvalon aikaan ja kävellessäni voin nähdä koko ajan myös järven. En kyllästy tähän, en voi eksyä tuttuun maisemaan ja löydän aina jotain uutta. Puolisoni  ja poikani olivat samaan aikaan soutelemassa, kaloja narraamassa ja saatoin samalla seurata heidän rauhallista kulkuaan pienessä aallokossa. Koira juoksenteli, haisteli ja nautti sekin selvästi elämästään.

Voiko mitään rentouttavampaa olla suomalaiselle? Ehkä illalla lämpeävä mökkisauna? En tosin mene enää järveen; rentoutunut oloni haihtuisi samantien 😅

Ystävät, jos voimat ja aika antaa periksi, menkää metsään. Halpaa terapiaa, raitista ilmaa ja liikuntaa. Unikin tulee paremmin. Metsään meni ja sinne jäi, monta murhetta. Suomen luonto 💚

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *