Kotimaista muovikrääsän tilalle!

Suomen karuissa oloissa, kuivilla kankailla kasvaa tuo vahva ja suorarunkoinen, sitkeä puu. Alun vaikeuksien jälkeen kestää tuulta ja sadetta ja vielä kuoltuaankin on usein arvokas ja haluttu kelopuu. Kasvaa yhdessä muiden kanssa, ylöspäin kurkottaen, sen korkeammalle, mitä enemmän on lajitovereita vierellään.

Uusia puita kävyistään synnyttävä, kotimainen ja ekologinen. Jokainen yksilö on uniikki luojan luoma ja toistensa kanssa tasa-arvoinen. Siemenet käyvät ruuaksi ja tervaset ovat monet tarpeelliset tulet kodeissa ja nuotiopaikoilla sytyttäneet.

Tuollainen toivoisin itsekin olevani, terve ja vahva kotimainen. Juuret syvällä Suomen mullassa ja vähällä toimeen tuleva, pahoissakin tuulissa pystyssä pysyvä.

Siksi lempipuuni mänty on eduskuntavaalikampanjani tunnusmerkki. Lähimetsän mäntykuvat ja uniikit omin käsin poimitut kävyt ovat vastalauseeni kaupallistuneelle markkinoinnille, muoveille ja kertakäyttökrääsälle. Yhdessä tukijoideni kanssa niistä syntyy sytykekäpyjä, joilla toivomme lämpöä Satakunnan kotien helloihin, takkoihin ja saunoihin.

Käpyillään 💚

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *